JOUW WEBDESIGNER IN

POPERINGE EN RUIME OMGEVING

 

Online zichtbaarheid is tegenwoordig een must. Voor mensen een keuze gaan maken bij welke bouwonderneming ze een offerte gaan maken of welke dierenartspraktijk ze hun huisdier durven toevertrouwen, nemen ze meestal een kijkje op het internet.

Jij kunt op dit ogenblik al een verschil maken. Jouw website is je online visitekaartje dat klanten beïnvloedt bij hun keuze.

Als webdesigner voor kleine ondernemingen en eenmanszaken, help ik je graag om jouw identiteit via je website  kenbaar te maken.

Een kleine of een grotere website? Strak of eerder speels of iets daar tussenin? Samen bespreken we wat het best bij jouw onderneming pas.

Hieronder krijg je al een beeld van enkele mogelijke stijlen samen met de richtprijs. Heb je vragen of wens je een offerte? Stuur me dan zeker een bericht!

Webdesign Poperinge

Contacteer mij

templates webdesign

Extra voor dierenartsen: twee handige fiches.

  • Een downloadbare fiche op je website met een handige checklist ter voorbereiding van een dierenartsbezoek.
    Het voorbeeld kan aangepast worden naargelang de diersoort.
  • Een fiche die je kan meegeven met de klanten met info over diagnose, behandeling, medicatie die het dier moet krijgen,…

De fiches worden uiteraard aangepast aan jouw dierenartspraktijk.

PRIJS: € 50,- voor beide fiches samen.

Gelijkaardige fiches zijn ook te verkrijgen voor andere branches.
Prijs: € 50,- / fiche op maat.

TIJDELIJKE ACTIE GELDIG TOT  EIND AUGUSTUS:


DIERENARTSEN:
gratis fiches bij aanvraag nieuwe website!

ANDERE: 25% korting op een fiche bij aanvraag nieuwe website.

RICHTPRIJZEN

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op de voorziene templates. Uiteraard worden lettertypes en kleuren aangepast aan jouw huisstijl. Ook eventuele kleine aanpassingen zoals bv geen afgeronde boorden of wel/geen schaduw zijn ook inbegrepen.

Wens je graag een exacte prijs voor jouw project? Neem dan zeker contact met me op en ik stuur je een vragenlijst door. Aan de hand hiervan kan ik een gedetailleerde offerte opmaken.

Liever geen template, maar een website volledig opgebouwd vanaf nul? Ook dat kan. Stuur me gerust een mailtje voor meer informatie.

Webdesign Poperinge onepager
Webdesign Poperinge medium grootte
Webdesign Poperinge grote website