Wie ben ik?

HANNA IN EEN NOTENDOP

Een enthousiaste taalfreak (ook wel eens taalnazi genoemd) met een boon voor communicatie.  Een koppige doorzetster die niet tevreden is met ‘half’ werk.

Als klein meisje tetterde ik de oren van het hoofd van mijn ouders.
Als kleuter was ik boos en gefrustreerd omdat ik (nog) niet kon lezen.
En toen ik eindelijk leerde lezen en schrijven, was er geen houden meer aan.

Maar pas op 35-jarige leeftijd besloot ik het roer op professioneel vlak volledig om te gooien. Hoewel ik mijn werk als administratief bediende erg graag deed, bleef ik getriggerd door alles wat met communicatie en taal te maken heeft. Ik volgde de bacheloropleiding Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool en drie jaar later, in november 2019, startte ik Contént op.
Tja, eens ik ergens mijn zinnen op heb gezet… Geduld is niet meteen mijn sterkste kant. 😀

Over

VOOR WIE?

Naast taal ben ik ook enorm gefascineerd door de natuur en specifiek door honden. Ook de psyche van zowel mens als dier kan me heel erg boeien. Ik ontdek graag alle facetten van de wereld en droom ervan om ooit een grote, lange wereldreis te maken. Verborgen pareltjes ontdekken, me onderdompelen in de plaatselijke cultuur, …
Dankzij mijn ervaring als administratief medewerker in een bouwonderneming en een industriële bakkerij, heb ik ook een goede kennis van de bouw- en voedingssector.

Ik heb een korte opleiding fotografie achter de rug en hoop me daar binnenkort weer verder in te kunnen verdiepen.

Als freelancer heb ik een voorliefde voor vzw’s en kleine zelfstandigen, maar ook de grote bedrijven mogen bij me aankloppen. Het liefst schrijf ik teksten die tot de verbeelding spreken en blijven hangen bij de lezer. Jouw website en social media zijn dan ook in goede handen bij mij.

Heb je iemand nodig die sterk is in het schrijven van overtuigende, wervende productomschrijvingen? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres! Product copy saai? Vergeet het maar! Product copy is ongelofelijk boeiend en uitdagend. Een product moet je met sprankelende teksten tot leven wekken, de potentiële klant triggeren en hem zo overtuigen om tot een aankoop over te gaan.

Ben je op zoek naar een goede vertaler? Geen Google Translate robot, maar iemand die jouw Engelse, Franse, Duitse of Zweedse bronteksten in vloeiend Nederlands omzet? Dan zeg ik jou: welcome at Contént, bienvenue chez Contént, willkommen bei Contént, välkommen till Contént!

Over

WERKWIJZE CONTÉNT

Ik houd mijn werkwijze en het contact met de klanten graag transparant. Samen met jou onderzoek ik hoe je er met jouw bedrijf bovenuit kunt springen. Daarom vind ik een goede verstandhouding ontzettend belangrijk. Ik wil jou, jouw visie en je missie volledig begrijpen. Op die manier kan ik écht advies op maat geven en jouw waarden mee helpen uitdragen in jouw stijl en met de persoonlijkheid die jij wil uit wil stralen. Dat maakt jou en jouw bedrijf namelijk uniek en daarom komen de klanten ook naar je toe.

Je zult op deze website dan ook geen prijzen vinden. Niet omdat die top secret zijn, maar omdat ik werk met prijzen volledig op maat van de klant. Aarzel dus zeker niet om een vrijblijvende offerte op te vragen, waarin je jouw wensen en verwachtingen duidelijk maakt!