VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel kost een kennismakingsgesprek?

Een eerste kennismakingsgesprek duurt maximum een uur en is altijd gratis. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek maak ik een offerte op en beslis jij of je met mij in zee wenst te gaan.

Hoelang duurt het om een website maken?

Dat is moeilijk te zeggen. Dit hangt ten eerste af van het feit of je voor een bestaande template kiest of voor een compleet nieuwe website. Maar uiteraard spelen ook de complexiteit en de grootte van de website mee.
Het is daarom ook belangrijk dat je tijdens een kennismakingsgesprek heel concreet je wensen duidelijk maakt. Zo kan ik niet alleen een een gedetailleerde offerte opmaken, maar je ook een idee geven van de tijd die ik nodig heb om jouw website in elkaar te steken.

Hoeveel kost het om mijn social media te laten beheren?

Hier spelen een aantal factoren een rol:

  • Hoeveel posts/maand wens je?
  • Wil je enkel standaard posts of ook reels, stories,…?
  • Maak ik een contentplanning en/of een samenvatting van de analytics op?
  • Enz…

Ik werk daarom met prijspakketten. Een voorbeeld:
Een pakket van 8 posts/maand; inclusief contentplanning en analytics, maar exclusief stories en reels kost je 185 euro/maand.

Waarom staan er geen prijzen voor copywriting en VA op de site?

De reden hiervoor is omdat de taken bij deze categorieën te divers zijn. Voor virtual assistance vraag ik meestal een prijs/uur, tenzij het om een eenmalig project gaat. De prijs hangt af van de complexiteit van de taak.
Wat copywriting betreft: soms spreken we een prijs/x-aantal woorden af, soms reken ik een prijs/uur en in bepaalde gevallen komen we een projectprijs overeen.
Om een voorbeeld te geven: voor het bedenken van een slogan zal je een vaste prijs betalen en geen prijs per woord of per uur.

Kan ik Contént ook inschakelen om online advertenties te plaatsen?

Momenteel bied ik deze service nog niet aan. Ik hoop dit in de toekomst wel te kunnen doen, maar wil me hiervoor eerst extra verdiepen in de materie.

Werk je enkel van thuis uit of ook ter plaatse bij de klant?

Ik werk bij voorkeur enkel van thuis uit. Er kan eventueel een uitzondering gemaakt worden voor ondernemingen in de nabije omgeving van Poperinge, maar niet voor meer dan een halve dag/week.

Kan ik enkele voorbeelden van logo's, social media posts, teksten,... zien?

Uiteraard kan dat. Ik zet bewust geen portfolio op mijn website, maar kan je, indien gewenst, zeker enkele voorbeelden doorsturen van teksten, grafische ontwerpen,…

Wat is de reden dat je je op kleine ondernemingen focust?

Die reden is vrij eenvoudig. Ik hou van een persoonlijke, transparante aanpak waarbij ik rechtstreeks met de zaakvoerder in contact sta. Bovendien heb ik van nature uit gewoon meer feeling met kleinere ondernemingen.
Uiteraard mogen grote bedrijven me ook contacteren, maar mijn focus ligt toch vooral bij kleine zelfstandigen en eenmanszaken.