OFFLINE TEKSTEN

Het schrijven van offline teksten is helemaal anders dan online copywriting. Dit komt simpelweg omdat mensen voor offline teksten vaker echt de tijd nemen. Ze nestelen zich ’s avonds in de zetel en lezen hun lievelingsmagazine, ze bladeren tijdens het ontbijt door de reclamebrochures of bestuderen uitgebreid de flyer die bij de frituur ligt terwijl ze op hun bestelling wachten. Je krijgt dus als copywriter iets meer de tijd om een tekst op te bouwen en je lezer door je verhaal heen te loodsen.

Wil je een catchy flyer, een brochure die in het oog springt, teksten voor je bedrijfsmagazine of een net-dat-tikje-anders interview? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik lever de tekst, je grafisch ontwerper doet de rest. Korte of lange teksten, met een vleugje humor of pure ernst, ook hier weer luister ik naar jouw wensen, maak me jouw bedrijfscultuur eigen en schrijf vanuit jouw tone of voice.

 

EXTRA: OPMAAK EENVOUDIGE FLYERS EN FOLDERS

Wil je een eenvoudige, maar stijlvolle flyer of folder, dan hoef je niet meteen op zoek te gaan naar een grafisch ontwerper. Met een gedegen kennis van Indesign, tover ik voor jou een leuk ontwerp uit mijn hoe… euh, computer!

Offline teksten