Copywriter

ONLINE & OFFLINE

Als freelance copywriter hoor ik vaak: “Ah, dus je schrijft teksten?” De sceptische ondertoon kun je je er vermoedelijk wel bij inbeelden. Het is een hardnekkig misverstand dat een copywriter maar wat woorden op papier zet want: iedereen kan toch schrijven? Dus waarom zou je er dan voor betalen? Graag wil ik dit toch even rechtzetten. Een copywriter doet veel meer dan foutloze teksten schrijven. Hij of zij brengt woorden tot leven, schept een bepaalde sfeer, creëert verwachtingen en speelt in op emoties. Een copywriter kent het verschil tussen product copy, een blogbericht of een nieuwsbrief, weet zich aan te passen aan de tone of voice van de klant en vertelt verhalen.

Heel graag schrijf ik mee aan jouw verhaal, zodat jij zichtbaar wordt tussen de concurrenten en de juiste mensen aantrekt door teksten die aanspreken en zorgvuldig afgestemd zijn op jouw doelpubliek. Als copywriter ben ik heel nieuwsgierig van aard en wil graag alles over jou, jouw producten en sector weten. Ik vraag je het hemd van het lijf, maar doe zelf ook de nodige research.

Het is namelijk mijn ambitie om jouw verhaal tot bij het juiste publiek te brengen met als einddoel: een hechte verbinding maken tussen jou en je klanten en een hogere omzet van de verkoop van jouw product of dienst.

 

EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN:

Copywriter

EXTRA: ONDERTITELINGEN

Heb je een video die ondertiteld moet worden? Ook dan kan je bij mij terecht! Of het nu om een Nederlandse ondertiteling gaat of een vertaling vanuit het Engels of het Frans, met een ruime ervaring als ondertitelaar voorzie ik jouw video’s van ondertitels volgens de regels van de kunst.