Contentbeheer

EN HET BELANG ERVAN

Een goed contentbeheer is onontbeerlijk om als onderneming op een correcte manier met je doelpubliek te communiceren, hen bij de lurven te pakken en naar jouw producten of diensten te lokken. Het gaat er niet enkel om te vertellen wie je bent en wat je doet. Je moet ook heel duidelijk stellen WAAROM je iets doet, je moet je doelpubliek entertainen en behouden. Omdat mensen overstelpt worden met content, moet die van jou er bovenuit springen.

Ik analyseer je huidige content en kijk wat er beter kan of wat er ontbreekt. Ik geef je daaromtrent gericht advies zodat je zelfstandig verder kan.

Een contentplan zou een basisdocument moeten zijn bij elke onderneming, maar ook daar kruipt erg veel tijd in. Ik maak graag een gedetailleerd contentplan voor je op, gebaseerd op jouw bedrijf, jouw sector en interesses en jouw specifieke doelgroep.

Contentbeheer

Social media

ESSENTIEEL IN DE MARKETINGMIX

Social media is onmisbaar geworden in het bedrijfsleven. Of het nu om Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter of andere kanalen gaat, het bereik van social media is gigantisch en daardoor echt een ‘must’ voor ondernemingen.

Ik help je graag bij het opzetten en onderhouden van je social mediakanalen. Wil je een eenmalig advies of besteed je het beheer van je social media toch liever uit omdat daar behoorlijk wat tijd in kruipt? Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden met je te bespreken. Ook voor een op maat gemaakt contentplan kun je bij mij terecht.

Social media